top of page
Търсене
  • Info Zdrave

Интересно и полезно

Сърфактанта се произвежда в белите дробове на бебетата. Служи за раздуване на белия дроб след раждане. При недоносени бебета се прилага за да може да се разшири и развие пълноценно белия дроб. Животинския сърфактант, който се произвежда от белите дробове на едрия рогат добитък не е идеалния заместител на човешкия, защото внася чужди антигени в организма ни със себе си. В момента в Китай, Русия, САЩ започнаха да предлагат информационни препарати (сърфактант), които да стимулират организма на възрастни хора да си го произвеждат сами, за да се избегне реакцията на защитните системи на организма.

При КОВИД-19 хората, които приемат сърфактанта и загиват (10-15%) е от свръхреакцията на имунната система, т.е. цитокиновата буря. Информационните препарати и имуномодулаторите не водят до цитокинова буря.

Цитокиновата буря може да се предскаже единствено и само ако на пациента се направи изследване за калпротектин в изпражненията. Ако е увеличен над 100-1000 пъти – пациентът има огромен шанс за тежко прекарване на ковида и цитокиновата буря му е неизбежна.

ЗАПОМНЕТЕ: НЯМА НОРМА ЗА НАЛИЧНИТЕ АНТИТЕЛА В ОРГАНИЗМА на пациента. Нормата е измислица на някой малоумник. ВСЕКИ ОРГАНИЗЪМ СИ ОПРЕДЕЛЯ САМИЧЪК КОЛКО АНТИТЕЛА СА МУ НЕОБХОДИМИ, за са се справи с КОВИД-19 или с който и да е друг вирус. Затова непрекъснато отбелязвам, че всеки от нас си има и носи в себе си около 10 милиарда различни антитела (установено още през 2004 година), както и информацията за тях.

Има пациенти, които нямат антитела при изследванията си, работят в КОВИД-19 отделения и не боледуват.

Други пациенти-лекари без да са ваксинирани имат по над 3000 Ig M и още толкова Ig G, което означава много силна имунна реакция (едва ли не цитокинова буря), но реално това не е така. Всеки организъм самичък си определя колко и от кой вид антитела са му необходими и САМИЧЪК си ги произвежда. Лимфоцитите са в състояние да си произвеждат от 3-30000 антитела за секунда, стига някои да им подаде тази информация.

От единица SARS-CoV-2 за 24 часа се появяват 3000000 (3 млн.) единици. Алопатите не са в състояние да хванат наличието на тази гадинка през първите 3-7 дни, защото той се обвива с липидни белтъчни структури и се гаври с организма ни. Всички РНК вируси се предполага, че са проникнали от Космоса, както и отрицателните кръвни групи, затова пациенти с отрицателен резус фактор или го изкарват по-леко или не боледуват.

От миналата година повтаряме, че проникнал в организма ни SARS-CoV-2 атакува основно 2,14 и 22 хромозоми, които отговарят за производството на антителата във всеки от нас. Вирусът атакува и уврежда и трите, но основно 14 хромозома, като променя генома на човека и оставя информация за в бъдеще, която той де предава на бъдещите си поколения. При срив на защитните системи на организма на който и да е от нас, той развива инфекция, включително и КОВИД-19, защото вирусът спи вече във всеки от нас. Надали има човек, който да не се е срещал с него, но не всички боледуват, защото го блокират и той заспива в тях.

В Германия, Русия, Австрия, Япония, Гърция на заможните хора им пускат нормалните честоти на тези три хромозоми и те не боледуват като останалите от простолюдието.87 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page