top of page
Търсене
  • Снимка на автораMomchil Kolev

Защо не се открива SARS-CoV-2 след проникването в човешкото тяло?

Този РНК коронавирус по подобие на някои ракови клетки заблуждава имунната ни система, като използва камуфлажен прийом. SARS-CoV-2 се увива с „приятелски“ белтъци и така подмамват имунните клетки да го възприемат като, че е с нормален човешки произход, за да не го атакуват и унищожат. Чрез тази техника, SARS-CoV-2 става невидим за имунната ни система и успява да избегне унищожението.

Скривайки се като терористи в оживена тълпа от обикновени граждани, тези маскирани РНК коронавируси имат възможността да се репликират и да станат опасни. Повтаряме, че този вирус се размножава 270 пъти по-бързо от всички останали свои събратя, като от една единица за 24 часа се появяват около 3 000 000 (три милиона) негови събратя. Поради тази причина е трудно производството на IgG, та дори изчезват и IgM.

Няма как да се изградят траен клетъчен или хуморален иммунитет поради бързата му мутация в организма ни. Затова не възприемаме идеята, че създадена обща ваксина за всички народи и нации ще е ефективна срещу него. Според нас, единствената ефективна и реално действаща ваксина ще е индивидуалната за всеки пациент, съобразно неговите особености, състоянието на реалните му седем защитни системи и увреждания.

Възниква въпросът – може ли на SARS-CoV-2 да му се свали тази белтъчна камуфлажна обвивка? Отговорът е даден от учени от две големи страни – категорично Да!

Един полезен и простичък витамин е в състояние да изложи наяве пред имунната система този коронавирус и тя чрез своите войници да го унищожи.

Още преди пет месеца ги обявихме официално на пресконференция пред журналисти в БТА, обаче резултатът е видим и до днес – явно нито журналистите, нито лекарите-специалисти ги интересуват тези факти. Вярно, че журналистите не бяха с медицински познания и не разбраха същността на тази среща от 03.07.2020г.

Една от основните грешки (според нас) бе, че правителството не проведе консултации със знаещи и разбиращи проблема на настоящата пандемия, а се довери на наши и други учени, които не поглеждат встрани от усвоеното от тях преди десетки години.

Никой не коментира, че SARS-CoV-2 има в себе си ген (генома му бе разгадан още на 6 януари 2020 г.), който спомага след попадането на вируса в организма ни, той да се скрие от имунната ни система. Как и къде си навлича камуфлажния костюм този вирус в организма ни, сме го описали преди това.

Има доказани методи, които са в състояние да установят наличието на SARS-CoV-2 в организма на всеки пациент до минути от инфектирането му.

Провели сме множество срещи и разговори по гореизложеното, но … разбиране все още за в момента в България няма, освен с ръководни медицински кадри от Стара Загора, Пловдив и др. в Бургас.

Има възможност за реална превенция срещу този вирус и разработена индивидуална ваксина за всеки пациент. За съжаление не се предприеха изследвания, за установени от нас реални факти и резултати.

За в бъдеще, България може да стане единствената страна, която първа да използва тези придобивки (за целия си народ) и то без да заплаща предварително обречени на забрава медикаменти, ваксини и др.

292 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page