top of page
Търсене
  • Снимка на автораMomchil Kolev

Докога и защо ще продължава заблудата относно Ковид-19 …

Актуализирано: 3.05.2020 г.

Пандемията Ковид-19 дали не се дължи на блокиране на няколко или повечето от 7-те защитни отбранителни системи на човешкия организъм. Коронавирусът само се възползва от тази ситуация и развива клиничната си картина като тези два фактора създават на лекарите куп изненади.

Настоящото изложение ще е по-различно от становищата на всички официални медии, щабове, правителства.

Последните месеци в цял свят медии, правителства говорят и коментират щетите и мерките за справянето с Ковид-19. Коронавирусите са открити около 1968 година. До ден днешен липсва ваксина срещу тях.

Всички виждаме, че традиционната медицина не се справя и е сякаш в безизходица. Валят коментари, статистики и научни обяснения за пандемията и огромната опасност от нея.

Ситуацията според нас е малко по-различна.

И до ден днешен се спори дали вирусите са вещества (защото нямат обмяна, не се хранят и не отделят разпадни продукти) или са живи същества.

Много малко от лекуващите ни са наясно с невероятните възможности на човешкия организъм за справяне с всякакви ситуации.

Настоящата традиционна медицина продължава да гледа на човек само като на вещество, материал, машина (едва ли не произведена на конвейер) …

За образованите хора е факт и чрез доказателства е установено, че „материята съществува поне в два основни вида: вещева форма (маса при покой) и полева (импулсна) форма“. Това се изучава още в средния курс на образованието ни.

На какво ниво е медицината ни – оставяме Вие сами да прецените след като никъде в образователната ни система не се изучава колко са клетките в тялото ни, структурата на организма ни, външните фактори на околната среда как въздействат върху тялото ни и т.н. …

Всичко което става в Природата може да се обясни с 4-те типа взаимодействия между елементарните частици – силно ядрено взаимодействие, слабо ядрено взимодействие, електромагнитно и гравитационно взаимодействие. Всичко, което се случва във Вселената е взаимодействието на тези четири основни сили с материята – от делението на атома до зараждането на нови звезди. Проф. Нажип Х. Валитов бе първият, който научно доказа и математически изчисли (1993-1998 г.), че скоростта на взаимодействието между гравитационното поле и електромагнитното поле е равна на скоростта на светлината на степен 900 млн. или – 299792,458900000000 км/сек и е практически безгранична. Това му е дало основание да твърди, че във Вселената съществува една единствена висша сила! В края на краищата, всъщност той твърди: – „Всичко е свързано във всичко!“. „Мисълта е материална и тя може мигновено да се засече от която и да е точка на Вселената.“ От горното следва, че всяка мисъл, действие … информация стига до която и да е точка на Вселената почти мигновено, та дори и до всяка клетка в организма ни. По инициатива на Ватикана изчисленията и твърденията му са възложени за проучване и впоследствие потвърдени от всички водещите световни институти и университети, като и до днес те не са опровергани или отхвърлени. За съжаление това не се изучава, ползва и прилага никъде, поне не и в България, като не се коментира дори и в научните среди, та дори и в БАН.

Колко ли от гражданите ни са наясно от колко клетки приблизително е изграден организма ни?

Отговор - Броят на клетките (Molecular Biology of the Cell – Брус Албертс, Денис Брей, Джулиан Люис, Мартин Раф, Кийт Робъртс и Джеймс Д. Уотсън – 1994 год.) във всеки един човешки организъм са средно – само около 50-70 трилиона (на човек от около 55-60 кг), т.е. много пъти повече отколкото е населението на Земята към 01.05.2020 г., когато бе – 7 794 941 712 души. Освен това във всеки един от нас има около 40 трилиона чужди микроорганизми според американски учени.

Каква генетична и друга информация носи в себе си всеки от нас?

Отговор - Според американската IDC (International Data Corporation) съхраняваната и обработваща се сега цифрова информацията на Земята (35.2 зетабайта/секстибайта - 1800 милиарда гигабайта) е три пъти по-малко от тази, която носи само в ядрата на клетките си всеки един от нас 70-120 зетабайта/ секстибайта – 70-120.1021 байта и то при човек с тегло 55-60 кг. В морфогетичното си поле, всеки човек с това тегло носи информация приравнена на 1030 (Нонилион/ квинтион) байта. Според американската IDC, Seagate и корпорацията ICANN в края на 21 век наличната на планетата ни съхранявана и обработваща се технически информация ще е около 4,22 йотабайта (1024 байта) и т.н. …

Човешкият организъм съдържа около 200 вида клетки, като във всяка от тях се случват по около 70 хиляди повреди, и е необходимо те да бъдат наблюдавани и анализирани, обясни доц. Стойнов (Института по молекулярна биология към Българската академия на науките – БАН). Това са около 14 млн. и то единични аномалии, т.е. патологии в организма ни, а до какъв брой заболявания и увреждания ще стигнат ако се комбинират – надали има някой, който да е в състояние да предположи или изчисли. Всички клетки в организма ни са със зададена предварително програма за само около 50 пъти размножаване, като изключение правят само раковите клетки, които се делят безконтролно.

Световната здравна организация (СЗО) пусна нова международна класификация на болестите (ICD-11), която ще влезе в сила от 1 януари 2022 год. МКБ-11 съдържа само около 55 000 уникални кода за наранявания, заболявания и причини за смъртта, т.е. диагнози. Тази класификация формира общ език за лекарите по целия свят. Защо ли са само 55000, след като по-горе учените са открили милиарди нарушения в клетките на организма ни, като при всеки пациент на всичкото отгоре са и в различен брой. Оставаме с надеждата, че медицината ще се усъвършенства все повече и повече, за да може бързо да открива първопричината за дадено заболяване с цел поставяне на правилната диагноза и назначи правилното лечение за всеки пациент.

Всяка секунда в здрав човек (с нормално телосложение – 55-65 кг) се раждат и умират около 50 милиона клетки, а за една година – 1,5768 трилиона клетки. При определено болестно състояние умират в пъти повече, отколкото се раждат.

Всяка секунда в организма ни прониква 1 (един) Терабайт информация от заобикалящият ни свят и се отделя също толкова незабавно. Този факт се подминава сякаш умишлено и не се изследва от традиционната медицина, което е съществен пропуск.

„В една клетка стават над 10 000 повреди за 24 часа. Като имате предвид, че имате милиарди клетки (???), може да си представите, колко в момента стотици хиляди комплекси действат и се борят вашата ДНК да остане и да е чиста от мутации", обяснява доц. Стойно Стойнев.

Фармацевтите могат да бъдат спокойни, защото заболяванията са много повече от познатите на медицината към момента.

Всяка клетка узнава мигновено (как и защо е така ще го обясним малко по-долу) състоянието на всяка друга в организма ни, където и да се намира тя, въпреки, че не до всяка клетка стигат сигналите от нервните импулси, както и хормоналните сигнали. Това, обаче не се признава и използва от част от лекуващите ни.

Чудно какъв е този суперкомпютър или Разум, който синхронизира и пази организма на всеки от нас да функционира нормално.

Науката през последните десетилетия установи, че човешкият организъм се явява най-мощния и съвършен към момента суперкомпютър или Разум, които ще е недостижим поне и за следващите сто-петстотин години.

За лечението на каквото и да е заболяване се прилага схема за лечение с препарати или методи по предварително разписани методологии и инструкции от Министерство на здравеопазването на Република България и т.н. ...

Следва продължение …222 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page