top of page
Търсене
  • Снимка на автораMomchil Kolev

Докога и защо?

Актуализирано: 2.05.2020 г.

Патологоанатомът и клиничен фармаколог Александър Едигер разкри какви промени настъпват в белите дробове на човек, заразен с коронавирус, и се усъмни, че лекарите в този случай се занимават с пневмония. Думите му в четвъртък, 16 април, се цитират от "Обществените новини" - Русия.

„Това изобщо не е пневмония ... Имаме работа с много специфични белодробни поражения. Този вирус ни устройва куп изненади “, каза лекарят.

Както пояснява Едигер, пневмонията се причинява от микробен или микробно-вирусен патоген. В този случай процесът на възпаление е доста ограничен във времето и рядко води до смърт.

В същото време при заразените с коронавирус пациенти се наблюдава общо увреждане на стените на кръвоносните съдове и кръвните клетки, а белите дробове не се явяват „мишена номер едно“. „Засегнати са рецепторите, които се намират не само в белите дробове, но и в съдовете и в храносмилателния тракт“, уточни патологът.

Той припомни и откритията на изследователи от Китай, които установили, че коронавирусът засяга хемоглобина в червените кръвни клетки, в резултат на което пациентът развива хипоксичен синдром.

По извадки от чуждия печат - https://lenta.ru/news/2020/04/16/ne_pnevmoniya/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews

Забележки:

1. Както отбелязахме още през декември 2019 г., това е по-скоро цитокинова буря и едва сега вече постъпиха потвърждения от специалисти от други страни, че е така.

2. Сега вече сме почти и напълно убедени, че вследствие милиметровите вълнови облъчвания, поради пълното им преминаване през организма ни водят до:

- Изтриване паметта на водата в организма ни;

- Разстройване и спиране действието на седемте ни защитни отбранителни системи на всеки от нас, които са - Регенерация, Микробиома, Ангиогенезата, Защита на ДНК, Имунитета, Съзнанието и Подсъзнанието ни (Интелекта – информацията, която носи всеки от нас в себе си е 50-120 секстибайта и то само в ядрата на клетките си), и може би основата на всичките предишни Първичната съдова система, явяваща се субстрата на информационната система на организма ни;

- Увреждане на първичната съдова система (PVS), вследствие което се уврежда намиращите се в нея микростволови клетки, свободните молекули ДНК и РНК, както и аминокиселините намиращи се в нея. По този начин се увреждат информационното тяло и информационната система на организма.

За съжаление нашите лекари (въпреки голямото ми уважение към всички медици и други хора, ангажирани с тази несвойствена ни пандемия) не изучават и не използват възможностите за лечение чрез информационната система на организма.

Ако се ползваха от възможностите на информационната медицина при постъпването на всеки пациент в здравното заведение, лекарите щяха да узнаят следното:

- Основната причина за болестното състояние на пациента;

- Неговото настоящо състояние в едно със съпътстващите го други заболявания;

- Неговата паразитна обремененост (бактерии, вируси, гъбички, хелминти и др.)

- Състоянието на неговите лични защитни отбранителни системи и резервите му на адаптация;

Докога и защо ли се подминават и не се коментират фактите, че човешкият организъм е :

1. Най-съвършената и огромна фабрика за лекарства, но различни от известните ни фармацевтични такива. Да, всеки един от нас си произвежда необходимите ни препарати от ендогенни, биологично активни вещества, които нямат абсолютно никакви странични действия и противопоказания. Надали има лекуващ, която да не ни завижда за това, че сами си произвеждаме необходимите ни медикаменти и честоти, чрез който си възвръщаме в повечето случаи до болестното ни състояние.

2. Човек е най-съвършеното, най-финото, най-неопознатото от себе си същество, дарено от природата с невероятни и недостижими интелект и разум.

3. Според американската IDC (International Data Corporation) съхраняваната и обработваща се сега цифрова информацията на Земята (35.2 зетабайта/секстибайта - 1800 милиарда гигабайта) е три пъти по-малко от тази, която носи само в ядрата на клетките си всеки един от нас 70-120 зетабайта/ секстибайта – 70-120.1021 байта и то при човек с тегло 55-60 кг. В морфогетичното си поле, всеки човек с това тегло носи информация приравнена на 1030 (Нонилион/ квинтион) байта. Според американската IDC, Seagate и корпорацията ICANN в края на 21 век наличната на планетата ни съхранявана и обработваща се технически информация ще е около 4,22 йотабайта (10 на 24 степен байта) и т.н.

45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page