top of page

Добри Колев

Финанси и средства

Прочети
за мен

Икономист, който е стигнал до идеята, че има две неща, които не бива да бъдат оставяни единствено на професионалистите: икономиката и здравеопазването. Всеки трябва да разбира от философия на икономиката и медицината, за да вървим по верния път на развитие. Ако объркаме пътя, няма смисъл с каква скорост вървим, колко дълго вървим и в каква посока вървим. Има едно общо нещо, което ни събира в Инфо-здраве и това е, че ние сме препатили хора. Нали знаете поговорката "Не питай учило, питай патило". Болката е изпратена на човека, за да се учи от нея и ако има душа и сърце, да сподели наученото с останалите хора. Това правим и ние.

Цветомир Досков

Прочети
за мен

Доси практикува активно бизнес развитие в сферата на финансите и дигиталните технологии. Изпълнителен директор и собственик в капитала на няколко ИТ фирми и финансови институции. Успоредно с бизнеса практикува Айкидо,Зен, Икебана, Оригами, Юмейхо терапията  и откривателство. Има магистърска степен от УНСС и НСА и активно изучава дебрите на автосугестията и неврогимнастиката.

Мрази бюрокрацията и силно вярва, че развитието на човек е единствено и само след вътрешно опознаване и решение за целенасочено движение, което да изразява индивида.

Човекът с технологиите

Антон Танев

Председател

Прочети
за мен

Антон е магистър по дентална медицина, но от години интересите му са насочени към информационната медицина, диагностика и лечение. В частния сектор от 1990 г. е бил собственик и е ръководил фирми „Феникс”, работили в сферата на селското стопанство, тютюневата, хранително-вкусовата промишленост, военно-промишления комплекс и търговската сфера, опазване на околната среда. През 21 век инвестира в сферата на информационните технологии, интелектуалната собственост и здравеопазването. Счита, че всеки следва да има актуална и обективна информация относно здравеопазването.

Dr. Stoitsev mod.jpg

Йордан Стоицев

Медикаменти

Прочети
за мен

Др. Стоицев е завършил медицина с 3 специалности и е бил главен лекар на няколко медицински центрове. За него медицината е факти, факти, факти и резултати, резултати, резултати. 
Един от лекарите, които приемат фактите и резултатите, независимо от догмите на медицинската наука.

Др. Стоицев смята, че сме в началото на знанието за човешкото тяло и дух.

Мария Танева

Партньори и организации

Прочети
за мен

Мария е стартиращ предприемач в различни сфери от частния сектор. Основните й професионални направления по бакалавър и магистър са "Международни отношения и бизнес".  Владее английски, немски и руски езици. Една от основните теми свързани с обществото в България, които я вълнуват, е здравето на нацията. Убедена е, че в страната ни е необходимо да се популяризират нетрадиционните методи за диагностициране и лечение, като не отрича, а поддържа вече
съществуващите такива в България. В Инфо-здраве влага много чиста енергия и филантропия.

%D0%9C%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B8%D0%BB%202

Момчил Колев

Партньори и организации

Прочети
за мен

Момчил е млад предприемач в IT сферата от частния сектор. Завършил е бакалавър по "Глобален Мениджмънт" и владее Английски и Македонски езици. Главен интерес на Момчил е технологичния прогрес на държавата и хората в нея като вярата му е че един технологично напреднал народ ще може лесно да поддържа едно здравословно съществуване.

Маргарита Георгиева

Правна помощ

Прочети
за мен

Маргарита e адвокат. Притежава образователна степен “магистър” по специалностите “право” и “социални дейности”, с медицинско образование. Счита, че за да може пациентът пълноценно да упражнява правото си на избор между предложените му методи на лечение, е необходимо да получава ясна, достъпна и достатъчна информация за съществуващите възможности на съвременната медицина, както и за разрешените неконвенционални методи за въздействие върху човешкото здраве.

bottom of page